favicon_zingenvanblad

De allereerste ledendag

Jij bent er toch ook bij?

Ja, ik wil een ticket
nog 3 plekken beschikbaar
Jelle geef les op de cursusdag zingen van blad

Wat is de ledendag?

Op de ledendag gaan gaan we samen aan de slag met jouw muzikale vaardigheden. Het lijkt eigenlijk heel erg op de tweewekelijkse muzieklessen, maar dan live! Er is deze dag veel aandacht voor groepsactiviteiten die online niet mogelijk zijn. Ook zullen we samen toewerken naar het zingen van liedjes die je dan voor het eerst gaat zien.

Jelle geef les op de cursusdag zingen van blad

Waarom  deze dag?

Online leren is ontzettend fijn. Je bent flexibel, kunt vanuit het gemak van je eigen huis de lessen volgen en bepaalt zelf je tempo. Toch heb je veel discipline nodig om het vol te houden en mis je juist dat wat een koor zo fijn maakt: mensen om je heen om samen mee te leren en zingen!


Daarom organiseer ik de ledendag. Een dag waarin we met elkaar samen gaan zingen en samen werken aan je muzikale vaardigheden. Een dag van ontmoeting, omdat we elkaar wel spreken op het online platform, maar niet in reallife. 

Jelle Roosen

Hoe ziet die dag eruit?

We starten om 10:00 uur. We gaan kennismaken met elkaar en gaan aan de slag met je muzikale vaardigheden. Precies zoals in de tweewekelijkse lessen focussen we ons telkens op één muzikaal element. Dat kan een ritme zijn, of een bepaalde toon. Met leuke groepsoefeningen ga je deze elementen niet alleen snappen, maar ook beheersen. 

In de middag staat er een uitgebreide lunch voor ons klaar. In dit uur kunnen we even ontspannen en kletsen met elkaar.

Om 17:00 uur is de dag afgelopen en heb je een ontzettend leuke en gezellige dag achter de rug waarin je weer tot nieuwe inzichten bent gekomen en motivatie hebt opgedaan om weer op eigen kracht verder te gaan 💪

Cursusdag Zingen van Blad

Iedereen is welkom

Heb je de tweewekelijkse muzieklessen online gedaan? Dan is deze dag nog steeds waardevol. De oefeningen tijdens deze dag zijn anders dan de online lessen. Er zullen een aantal muzikale elementen zijn die je al eerder hebt geoefend, maar de manier waarop je dat gaat doen is helemaal anders, en dus waardevol. Herhaling is de sleutel van succesvol leren.

Heb je nog nooit een tweewekelijkse muziekles gevolgd? Foei! 😉 Haha, maar dat maakt ook niet uit. Omdat we telkens een muzikaal element behandelen is het ook voor beginners heel goed te volgen.

Lunch

We worden goed verzorgd

Er zal deze dag een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaar staan. De keuken van het Akoesticum is gespecialiseerd in seizoensproducten en bestaat uit huisgemaakt vegetarische soep, versgebakken snijbroden en broodjes, hartig en zoet beleg, diverse salades, fruit, zuivel en sappen en warme gerechten als quiche, snack of kaasbroodjes. Voor ieder wat wils dus!

Voor deze lunch vraag ik een bijdrage van €25,-. De rest van de dag (locatie en de cursus) is voor jou als lid helemaal gratis. :)

calendar-2

za 9 juli 2022

money

€27,-

incl. koffie/thee/water en uitgebreide lunch

clock

10u tot 17u

map-location

Akoesticum

Nieuwe Kazernelaan 2D42, 6711 JC Ede

ticket ledendag

 nog 3 plekken beschikbaar

De zaal die ik geboekt hebt voor deze dag heeft plaats voor 15 mensen. Dat betekent dat het snel vol kan lopen. Twijfel dus niet te lang, het wordt ontzettend leuk en je gaat gegarandeerd plezier hebben en je muzikaliteit een boost geven!

Ik meld me meteen aan 
of loop het risico te laat te zijn...